Over ons

1. Onze Eigenaren – André van Groesen en George Neperus

Bij VSK draait alles om een persoonlijke aanpak, en dat begint bij onze eigenaren, André van Groesen en George Neperus. Hun gedeelde passie voor veiligheid en toewijding aan het beschermen van mensen en bedrijven heeft VSK tot het bedrijf gemaakt dat het vandaag de dag is.

2. Ervaring en Toewijding

André en George hebben beide een schat aan ervaring in de wereld van bedrijfshulpverlening en veiligheidstraining. Maar wat hen echt onderscheidt, is hun onvermoeibare toewijding aan het begrijpen van de unieke behoeften van elk bedrijf dat ze bedienen. Ze geloven dat veiligheid geen one-size-fits-all benadering mag hebben.

3. Op Maat Gemaakte Oplossingen

Daarom streven ze er altijd naar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de specifieke eisen van hun klanten. André en George zien hun rol niet alleen als eigenaren van VSK, maar als partners in veiligheid voor elk bedrijf dat ze bedienen.

4. Partner in Veiligheid

Ze begrijpen dat de juiste training en planning levens kunnen redden en de continuïteit van bedrijven kunnen waarborgen. Daarom zetten ze zich met hart en ziel in om ervoor te zorgen dat VSK de hoogste normen in veiligheidstraining en dienstverlening handhaaft. Bij VSK ben je geen nummer, maar een gewaardeerde partner op weg naar een veiligere werkomgeving.

× Hoe kan ik je helpen?